OUR TEAMS
LATEST NEWS
01.07 @ 16:00   Hazard Ops™ Beta
08.11 @ 10:45   eXXtreme3D CS:GO - Beograd Gam...
17.11 @ 17:56   Presenting new eXXtreme3D Team...
16.07 @ 07:37    eXXtreme3D osvojio 1. mesto n...
11.05 @ 03:26   Dole Napred A
23.03 @ 06:55   NVIDIA predstavila GeForce GTX...
History
http://i52.tinypic.com/2mjmgh.jpgGaming klan eXXtreme3D [EX3D], osnovali su dugogodišnji članovi istoimenog foruma, jednog od najstarijih domaćih gaming sajtova. Prva igra koja je od dugodišnjih prijatelja sa foruma sačinila ekipu je Combat Arms, free2play FPS razvojne kuće NEXON. Druženje je nastavljeno, poneseni atmosferom i odnosom između igrača, osnovano je nešto što danas predstavlja jedan od najboljih i najkvalitetnijih domaćih gaming klanova.

Prva veća ekspanzija klana dogodila se upravo tokom igranja Combat Armsa, gde je EX3D važio za najjači domaći klan i bio među najjačim evropskim klanovima. S obzirom da u svojim redovima ima brojne veterane kultnih igara, poput Half-life, Counter Strike, Battlefield serijal, Call of Duty serijal, Quake 3 Arena, to je bilo i očekivano.

Kako je rastao broj članova, tako se širio i spektar igara. Battlefield 2, Call Of Duty: World at War, Day of Defeat: Source, Company Of Heroes, Battlefield BC2, Battlefield 3, su igre uz koje su članovi klana dosta vremena proveli. Najnovija i najaktuelnija klanska igra trenutno je Battlefield 3. Izuzetno popularan i odlično ocenjen FPS, izdat od strane EA-a. Ozbiljan fokus na BF3, u kojem je klan aktivan od BETA faze.

Moramo da istaknemo i člana Bishke-ta, poznatijeg i kao frontman grupe PeroDefformero.

Sada, posle toliko vremena provedenog zajedno, prerasli smo u mnogo više od pukog gaming klana. Pomažemo se međusobno i u privatnim životima, organizujemo druženja, posećujemo se međusobno, odlazimo jedni drugima na venčanja, rođenja dece, jednom rečju postali smo prijatelji.